3..png (90 KB)
Gizlilik ve Ödeme Güvenliği

Değerli ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Üyesi,



ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ., müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. bünyesinde kullanılmaktadır.

ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ., üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ., e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.

Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Üyelerimiz, ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.’ye başvurarak kendisiyle ilgili;

Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahiptir. 

Kredi Kartı Güvenliği

Sitemizden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliği ilk planda tutulmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır. Kredi kartı ile ödeme işlemleri BDDK tarafından yetkilendirilmiş lisans ödeme aracılarıyla sağlanmaktadır. Sitemizde yaptığınız tüm işlemler uç nokta gücenliği ile korunmaktadır. Let's Encrypt Authority X3 SSL sertifikasıyla korunan sitemizde kredi kartı bilgileriniz aracı firmayla şifreli olarak paylaşılmakta ve tüm işlemlerimizde 3D Secure bulunmaktadır.



ACAR ZÜCCACİYE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ., yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.